Aanmelding & informatie

Aanmelding & informatie

Aanmelding voor ouders Heeft u vragen rondom de opvoeding van uw kind(eren) en/of het omgaan met specifieke kind problematiek? Loopt het binnen uw gezin of relatie niet zoals u dat graag zou willen? Is de samenwerking tussen u en de andere ouder lastig na de echtscheiding? Bent u zoekende naar uw rol in uw samengestelde gezin en/of hoe u uw samengestelde gezin vorm kunt geven? Of heeft u een andere vraag hoe ik in uw situatie wellicht een bijdrage kan leveren? Neem dan per mail, telefonisch of via het contactformulier contact met mij op. U kunt binnen 24 uur een reactie van mij terugverwachten!

Aanmelding voor professionals Bent u nieuwsgierig geworden wat het werken vanuit Sociale NetwerkStrategieën voor uw cliënten, uzelf, uw team of uw organisatie kan betekenen? Bent u benieuwd naar mijn ervaringen met, mijn uitdagingen in en gedachten over het werken vanuit Sociale NetwerkStrategieën? Neem dan telefonisch of via het contactformulier contact met mij op.

Wachttijd Op dit moment is er geen wachttijd.

Registraties beroepsverenigingen

Ik ben geregistreerd bij de volgende beroepsverenigingen

Om lid te mogen worden van deze beroepsverenigingen moet een professional aan een aantal kwaliteitsvoorwaarden voldoen. Om lid te mogen blijven moeten professionals zich blijven ontwikkelen door middel van scholing en deelname aan intervisie en/of supervisie.

Overige lidmaatschappen Sinds 2018 ben ik lid van Stichting EFT Nederland. Om lid te kunnen worden dient tenminste de Basistraining gevolgd te zijn.

Samenwerkingspartners Tijdens de samenwerking kan blijken dat er een andere vraag of ondersteuning nodig is dan bij aanvang is gedacht. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan individuele therapie voor u of uw kind of een onderzoek. Is er (ook) andere hulp nodig? Dan kan ik u doorverwijzen naar andere deskundigen met wie ik samenwerk. Onze lijnen zijn kort waardoor de verwijzing soepel verloopt.

De praktijk waar ik veelal mee samenwerk is Raadthuys Psychologen. Zij hebben vestigingen in Arnhem, Elst en Groesbeek. Ik kan u meer vertellen over de mogelijkheden binnen Raadthuys Psychologen of u kunt een kijkje nemen op de website: http://www.raadthuys.nl

De training en coaching voor professionals in het werken vanuit Sociale NetwerkStrategieën verlopen altijd via SoNeStra.Ik word ingehuurd door SoNeStra om trainingen en coaching te verzorgen. Mocht u vragen of interesse hebben dan kunt u met mij contact opnemen. U kunt zelf ook de website van SoNeStra bezoeken: http://www.sonestra.nl

Algemene voorwaarden Klik hier om de Algemene voorwaarden van &Nu te lezen. 

Privacy Klik hier om de Privacyverklaring van &NU te lezen

Klachtenregeling Klik hier om de Klachtenregeling van &NU te lezen.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Twijfel niet en neem contact met mij op!